HOME

Ebook ThinkAndGrowRich

Ebook SecretsOfTheMillionaireMind
Live2Enjoy
Mindset Training & Opleiding
MAAK JE DOORBRAAK! TRAINING
BURN-OUT TRAININGS TRAJECT
COACH OPLEIDING
EVENEMENTEN
CONTACT
BURN-OUT TRAININGS TRAJECT

BURN-OUT TRAININGS TRAJECT: LENTE! Einde Burn-Out, Leve de Lente

Herken jij...

Herken jij je in Elise, die bijna voor de tweede keer een burn-out kreeg? Weer dezelfde klachten als jaren geleden? Destijds leidden een drukke baan, de zorg voor een dementerende vader en overgangsklachten tot een burn-out. Nu, jaren later en drie reorganisaties verder, slaapt ze weer slecht, staat haar hoofd nooit stil en dreigt het weer dezelfde kant op te gaan. Zo ver mag het nooit meer komen. Gelukkig kon zij in overleg met haar werkgever tijdig actie ondernemen. LENTE!kan zo’n tijdige actie zijn om te voorkomen dat je (opnieuw) burn-out raakt.

Of zoals Sabine, al een tijdje op het randje van burn-out, die denkt dat er geen verandering mogelijk is in haar situatie. En die gedachte hoort nu juist typisch bij een burn-out. Er zijn altijd mogelijkheden om iets te veranderen alleen je ziet ze zelf niet.

In het traject LENTE! hoor je een ander geluid. Er zijn altijd mogelijkheden om iets te veranderen en het is geen kwestie van gewoon maar volhouden!

Of lijk jij meer op Esther die na een burn-out eindelijk weer wat energie en ruimte voelt om zich te bezinnen op de volgende stap?

Of zoals Soraya die zegt: “Ik kom heel vaak moe uit mijn werk en ben bang dat ik een burn-out krijg. Hoe kan ik voorkomen dat het zover komt?” Je kunt zelf veel doen aan het voorkomen van een burn-out, alleen als je moe, moe, moe bent dan zie je de... LEES VERDER 


HOMEEbook ThinkAndGrowRichEbook SecretsOfTheMillionaireMind